Lelystad – Na maanden ontwikkelen en aanscherpen van de Facility Management Software is Ant Solutions verheugd om de wereld te laten weten dat de cloud oplossing voor het beheren van je Schoonmaak- en Hygiene contracten inmiddels door het NCI is gecertificeerd conform ISO-9001. Ook heeft het management-pakket de in Europa geldende NEN-certificering weten te bemachtigen.

Verder is het systeem uitgebreid met een app welke een volledig gedigitaliseerd kwaliteit-meetsysteem in zich heeft. Ook deze is in de gehele certificering meegenomen waardoor een ieder zeer eenvoudig een volledig statistische kwaliteitronde kan lopen en hier binnen 30 seconden de uitslag van bekend is voorzien van een volledig automatisch gegenereerde kwaliteitsrapportage. Het is een grote stap voorwaarts en een absolute primeur voor de facilitaire wereld. “Hier zijn wij natuurlijk ontzettend blij mee.” aldus Rob Boele, directeur van Consensus Services, het moederbedrijf dat eind vorig jaar Ant Solutions en ProFacility overnam.

Welverdiende certificeringen
“Het zijn welverdiende certificeringen.” gaat Rob verder, “Ik heb de ontwikkelingen van begin af aan gevolgd en kan zeggen dat het team ongelofelijk hard met elkaar aan de app en de software heeft gewerkt om het allerbeste op tafel te zetten. Consensus gelooft in deze digitale oplossing. We zijn dan ook erg trots dat gekwalificeerde autoriteiten als het NCI en NEN ook het vertrouwen in ons systeem hebben uitgesproken!”

Missing link
“Ik vind dat we in het tijdperk digitalisering met z’n allen behoorlijk bleven hangen op de innovaties en automatisering in de praktijk. Terwijl het managementbeheer toch een essentieel onderdeel van het eindresultaat is en goed managementbeheer kosten bespaart en de kwaliteit verhoogt!” Dit was reden voor Consensus Services om volop in Ant Solutions te investeren. Het bedrijf is ervan overtuigd dat Ant Solutions het antwoord geeft op een groot vraagstuk in de schoonmaakbranche. Niet alleen maakt de software het monitoren en afsluiten van contracten overzichtelijker en makkelijker. De verzamelde data, informatie en resultaten staan veilig opgeslagen en zijn altijd en overal beschikbaar voor bevoegden.

Demo bijwonen?
Kennismaken met de geavanceerde management tool? Op 23, 24 en 25 januari 2019 is Ant Solutions namens Consensus Services te vinden op de Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer in de Jaarbeurs Utrecht. Registreren kan via: https://bit.ly/2Sgfuzm

Share This